Apadrina una feixa

500€

A la Bauma de les Deveses cada feixà té ànima pròpia i cal tenir-n’he cura, una a una perquè són diferents…diferent alçada, orientació, manteniment, etc. 
Us oferim tenir al possibilitat d’apadrinar una de les 50 feixes que aquest 2018 hem plantat amb Garnatxa, Monastrell o Macabeu. A canvi hi ficarem una placa de ferro corten amb el vostre nom i  data d’apadrinament. També podreu gaudir de l’experiència de fer el seguiment de les tasques que s’hi facin (llaurar a cavall, podar, recollir raïm, …). Si tot va bé et donarem una caixa de 6 ampolles de cadascuna de les 5 primeres anyades.
 

Apadrina una varietat desconeguda de cep salvatge

300€

A la Bauma de les Deveses hi ha un centenar de ceps molt antics (segurament del SXII). Dels pocs que n’hem analitzat ja n’han sortit 3 de varietats desconegudes. 
Us oferim tenir al possibilitat d’apadrinar un cep per tal de poder fer anàlisis genètics, empeltar-los a viver, plantar-los a una feixa, reproduir-lo i fer microvinificació d’unes 300 ampolles. A canvi hi ficarem una placa de ferro corten amb el vostre nom i  data d’apadrinament. Una experiència molt especial que podràs seguir i, si tot va bé, tenir una caixa de 6 ampolles de cadascuna de les 3 primeres anyades.