El desembre del 2014 una parella de biòlegs, l’Imma Espel i el Carles Flaquer coneixen a un enòleg, el Joan Rubió i s’animen a recuperar les Deveses per fer-hi altre cop vinya. Després de tancar un tracte d’arrendament amb la “Junta de Campmasats i Megallers” es crea l’empresa La Bauma de les Deveses SL que té com a objectiu produir vi d’alta qualitat preservant els valors ecològics, productius, històrics, d’ús social i simbòlics del territori.

Joan Rubió. Enòleg. Ha estat l’encarregat del camp i de l’enologia de la bodega Recaredo des de l’any 2001 (l’any 2004 van implantar el cultiu ecològic i poc després la biodinàmica). Pertany a una família de petits viticultors del Penedès i actualment està portant també el celler familiar.

Imma Espel. Biòloga. Ha treballat al Berguedà en projectes vinculats amb el turisme des de l’any 1998 i és actualment la directora de turisme i comerç de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Carles Flaquer. Doctor en Biologia i membre del Grup de Recerca en biodiversitat mitjançant l’ús de bioindicadors. Treballa al Museu de Ciències Naturals de Granollers i està especialitzat en estudis de biodiversitat. Ha treballat en projectes de control de plagues en arrossars i en vinyes.