El desembre del 2014 una parella de biòlegs, l’Imma Espel i el Carles Flaquer coneixen a un enòleg, el Joan Rubió i s’animen a recuperar les Deveses per plantar-hi altre cop vinya. Després de signar un contracte d’arrendament amb la “Junta de Campmasats i Megallers” es crea l’empresa La Bauma de les Deveses SL que té com a objectiu produir vi d’alta qualitat preservant els valors ecològics, productius, històrics, d’ús social i simbòlics del territori.

Joan Rubió. Enòleg. Des del 2015 ànima del Celler Tiques a Santa Margarida i els Monjos, al Penedès, on elabora els seus vins seguint els principis de l’agricultura ecològica i la biodinàmica. 

Imma Espel. Biòloga. Ha treballat al Berguedà en projectes vinculats amb el turisme des del 1998 i és, des de l’any 2013, la coordinadora de turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

Carles Flaquer. Doctor en Biologia i membre del Grup de Recerca en biodiversitat mitjançant l’ús de bioindicadors. Treballa al Museu de Ciències Naturals de Granollers i està especialitzat en estudis de biodiversitat. Ha treballat en projectes de control de plagues en arrossars i en vinyes.